31-08-2016

HANJIN i betalingsstandsning

Varsling om indførelse af udleveringsgebyrer på HANJIN forsendelser/containere

 

Det er i dag blevet offentliggjort, at det Sydkoreanske rederi HANJIN går i betalingsstandsning.

Trods rederiets ihærdige forsøg på at få lavet en ny aftale med kreditorerne, er parterne så langt fra hinanden, at det nu resulterer i en betalingsstandsning.

LEMAN har derfor, med omgående virkning, ændret sejlplan på Shanghai og Yantian/Shenzhen fra HANJINs NE6 service til andre rederier, dvs. NE7-service fra Shanghai og AX1-service fra Yantian/Shenzhen.

Denne omlægning betyder desværre en betragtelig forlængelse af den ellers hurtige transittid, men grundet varslet om betalingsstandsning er dette en nødvendighed.

De nye sejlplanerne kan findes på www.leman.com under ”BOOKING & SCHEDULES”, eller ved direkte henvendelse til din lokale LEMAN kontaktperson.

Udleveringsgebyr
I forlængelse af betalingsstandsningen har flere store containerhavne nu varslet om indførelse af et kontant udleveringsgebyr på containere og forsendelser fra HANJIN rederiet. Samtidig kræver rederiet også selv kontante betalinger for udlevering af containere, for at sikre sig økonomisk.

LEMAN kender stadig ikke omfanget af disse nye gebyrer, men vi vil løbende holde dig informeret om den seneste udvikling i sagen via vores hjemmeside på www.leman.com/nyheder.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte din LEMAN kontaktperson, såfremt der skulle opstå spørgsmål.  

 

 

 

Track
Online Booking
Book nu
Find rute - vejtransport
Import oversigtEksport oversigt
Find rute - søfragt
Import oversigtEksport oversigt
* Skal udfyldes
© 2015 LEMAN. All Rights Reserved. Cookies policy
Danmark: Dansk Engelsk
Sverige: Svensk Engelsk
Norge: Norsk Engelsk
Finland: Finsk Engelsk
United Kingdom: Engelsk
USA: Engelsk